Teknoloji

Motorola Capri Plus’ın adı ortaya çıktı

motorola moto g30

Motorola Capri Plus bir süre önce XT2129 model numarasıyla Geekbench’in benchmark testinden geçmişti. Akıllı telefon şimdi de Tayland’ın resmi sertifika kurulu NBTC tarafından onaylandı. Bu onay, telefonun Motorola Moto G30 adıyla resmiyet kazanacağını gözler önüne seriyor.

Sertfikada Moto G30’un özellikleri konusunda herhangi bir bilgi verilmiyor. Ancak Geekbench benchmark testi sayesinde cihazın bazı özellikleri ortaya çıkmıştı. Akıllı telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 662 işlemci yer alacak.

Bu işlemciye 4 GB RAM eşlik edecek. Akıllı telefon kutusundan Android 11 işletim sistemiyle çıkacak. Capri Plus kod adıyla anılan cihazda 90 Hz HD+ ekran, 128 GB’ye kadar depolama alanı gibi özelliklerin bulunacağı da biliniyor. 64 megapiksel ana arka kamerayı 13 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 2 megapiksel derinlik sensörü tamamlayacak.

motorola moto g30Motorola Moto G30 için henüz doğrudan bir işaret verilmiş değil. Ancak kısa süre içinde telefona dair yeni detayların ortaya çıkması bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER