Teknoloji

Motorola Moto G Pure Helio G25 işlemciyle geliyor

motorola moto g pure

Motorola, Moto G Pure ile uygun fiyatlı telefon seçeneklerine bir yenisini daha ekledi. Akıllı telefon, ABD’de 159.99 dolar karşılığında satılacak ve Motorola’nın portföyündeki en uygun fiyatlı seçenek olacak.

Moto G Pure’un kalbinde MediaTek’in Helio G25 işlemcisi bulunuyor. Bu işlemciye 3 GB RAM eşlik edecek. Telefonun dahili depolama alanı kapasitesi ise 32 GB. Depolama alanını microSD kart desteğiyle büyütmek de mümkün olacak. İşlemci tercihinin Moto G Pure ve Moto G Play modelleri arasındaki önemli farklardan biri olduğu söylenebilir. Moto G Play’de Qualcomm Snapdragon 460 işlemci mevcut. Snapdragon 460 genel itibarıyla daha hızlı ve verimli bir işlemci profili çiziyor.

Moto G Pure’da 6.5 inç büyüklüğünde bir ekran bulunuyor. Bu ekranın çözünürlüğü 720p. Telefon, suya karşı IP52 dayanıklılık sertifikasına sahip. Bu da Moto G Pure’un hafif yağmur altında kullanılabileceği anlamına geliyor. Telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 4000 mAh kapasiteli pili veriyor. Motorola, bu kapasitenin telefonu iki gün boyunca açık tutmaya yeteceğini belirtiyor.

Moto G Pure’da ana kamera görevini 13 megapiksel çözünürlüklü sensör üstleniyor. Bu kamera f/2.2 diyafram genişliğine sahip. 2 megapiksel derinlik sensörü ve 5 megapiksel ön kamera da sistemi tamamlıyor. Motorola kamera uygulamasında Spot Color, Otomatik Gülümseme Algılama ve Smart Compose gibi özellikler de sunuyor.

Motorola Moto G Pure, ABD’de 14 Ekim’de ön satışa çıkacak. Telefonun fiyat etiketinde yukarıda da belirttiğimiz gibi 159.99 dolar yazacak.

İLGİLİ HABERLER