Teknoloji

Motorola Moto G Power 5G tanıtıldı: Dimensity 930 işlemci, 6.5 inç ekran

motorola moto g power 5g

Motorola Moto G Power 5G, ABD’de gözler önüne çıktı. 5G desteğini getiren MediaTek Dimensity 930 işlemciye sahip telefonda 6.5 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüklü 120 Hz IPS LCD ekran bulunuyor.

Moto G Power 5G, ihtiyaç duyduğu enerjiyi 5000 mAh kapasiteli pilinden alıyor. Bu pil 15W şarj desteğine sahip. Ancak telefonun kutusundan 10W bir şarj adaptörünün çıktığını belirtmek gerekiyor.

Moto G Power 5G’de ana kamera görevini 50 megapiksel çözünürlüklü sensör üstleniyor. Bu sensöre 2 megapiksel makro kamera ve yine 2 megapiksel derinlik sensörü eşlik ediyor. Akıllı telefon kutusundan Android 13 ve Moto MyUX kullanıcı arayüzü yüklü şekilde çıkıyor.

Motorola Moto G Power 5G için ne kadar ödemek gerekecek?

MediaTek Dimensity 930 işlemciye 6 GB RAM eşlik ediyor. Dahili depolama alanı içinse tek seçenek 256 GB. Depolama alanı microSD kart ile genişletilebilen telefonda 3.5 mm kulaklık jakı da mevcut.

Motorola Moto G Power 5G için siyah ve beyaz olmak üzere iki renk seçeneği sunuluyor. Akıllı telefon ABD’de 13 Nisan’da piyasaya çıkacak. Fiyat etiketinde ise 300 dolar yazacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER