Teknoloji

Motorola’dan uygun fiyatlı iki yeni telefon: Moto G Power 5G ve Moto G 5G

motorola moto g power 5g

Motorola yakın dönemde satışa sunulacak bütçe dostu iki akıllı telefonu gözler önüne çıkardı. Bunlar mevcut Motorola Moto G Power 5G ve Moto G 5G modellerinin yeni versiyonları olacak. Sıra dışı yenilikler getirmeyen akıllı telefonlarda bazı özellikler ön plana çıkıyor.

2024 model Moto G Power 5G’de 6.7 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüklü 120 Hz ekran bulunuyor. Dolby Atmos stereo hoparlörlerle gelen akıllı telefonda ana kamera görevini optik görüntü sabitleme özelliğine sahip 50 megapiksel sensör üstleniyor.

Moto G Power 5G’nin kalbindeki MediaTek Dimensity 7020 işlemciye 8 GB RAM eşlik ediyor. Kullanıcılara 128 GB depolama alanı sunulurken, bu alanı microSD kartla genişletmek de mümkün oluyor. Telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi 30W hızlı şarj destekli 5000 mAh kapasiteli pil veriyor. Bu özelliklerin medya içeriklerini internet üzerinden oynatmak, hafif bir oyun deneyimi ve web’de gezinmek için yeterli olduğu söylenebilir.

Yeni Moto G Power’da parmak izlerini göstermeyen suni deri kaplı bir arka panel bulunuyor. Motorola bunun büyüleyici bir tasarım ve konforlu bir hissiyat sağladığını belirtiyor.

Moto G 5G’de ise ise 6.6 inç büyüklüğünde 120 Hz ekran bulunuyor. Dolby Atmos destekli stereo hoparlöre sahip akıllı telefonda 50 megapiksel ana kamerayla birlikte makro lens de bulunuyor. Telefonun Qualcomm Snapdragon 4 Gen 1 işlemcisine 4 GB RAM eşlik ediyor. 128 GB depolama alanı microSD kart desteğiyle genişletilebiliyor. Moto G 5G’ye ihtiyaç duyduğu enerjiyi 5000 mAh pil veriyor.

Motorola Moto G Power 5G ve Moto G 5G için ne kadar ödemek gerekiyor?

2024 model Motorola Moto G Power 5G, ABD’de 22 Mart’ta 300 dolar karşılığında satışa sunulacak. Moto G 5G ise 21 Mart’ta sınırlı ölçekte, 2 Mayıs’ta ise geniş ölçekli şekilde piyasaya çıkacak. Bu model için 200 dolar ödemek gerekecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER