Teknoloji

Yeni Motorola Moto G Power 5G’nin görselleri sızdırıldı

motorola moto g power 5g (2024)

Motorola Moto G Power 5G, geçtiğimiz nisan ayında MediaTek’in Dimensity 930 işlemcisi ve 50 megapiksel çözünürlüklü ana kamerasıyla kullanıcıların karşısına çıkmıştı. Şirketin bu telefonun takipçisini ne zaman tanıtacağı bilinmese de, 2024 model Moto G Power 5G’ye ait olduğu belirtilen görseller ünlü duyumcu OnLeaks tarafından paylaşıldı.

Yeni Moto G Power 5G de selefi gibi kamera delikli bir ekranla gelecek. Ancak 2023 versiyonunda 6.5 inç olan ekran büyüklüğünün yeni modelde 6.7 inçe çıkacağı belirtiliyor. Telefonun arkasındaki dikdörtgen kamera modülünde iki sensör ve LED flaş yer alıyor.

Düz çerçevelere sahip olduğu görülen telefonda ses kontrol tuşları ve güç butonu sağ kenarda yer alıyor. Güç butonu telefonun parmak izi tarayıcısına da ev sahipliği yapıyor. Sol tarafta ise SIM kart yuvası bulunuyor. Alt kenarda ise USB-C girişine 3.5 mm kulaklık jakı, ana mikrofon ve hoparlör ızgarası eşlik ediyor. Üst kenarda da ikinci mikrofon mevcut.

  • motorola moto g power 5g (2024)

Yeni Motorola Moto G Power 5G, 8.5 mm kalınlığında

OnLeaks’in paylaşımına göre; yeni Motorola Moto G Power 5G, 167.3 x 76.4 x 8.5 mm’lik boyutlara sahip. Telefon hakkında bilinenler şu an için bunlarla sınırlı olsa da, tanıtım tarihi yaklaştıkça yeni detayların gün yüzüne çıkması da sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER