Teknoloji

Motorola Moto G akıllı saat Snapdragon Wear 4100 ile gelecek

motorola moto g akıllı saat

Wear OS işletim sistemli Motorola Moto G akıllı saat ile ilgili ilk haberler kısa süre önce gündeme gelmişti. Bu haberlere saate ait olduğu belirtilen görseller de eşlik etmişti. Söz konusu görselleri dikkatli inceleyen Reddit kullanıcıları, Moto G’ye ait önemli bir bilgiyi ortaya çıkardı.

Reddit’te yapılan paylaşımda, saatin arkasında “Snapdragon Wear 4100” yazdığı görülüyor. Bu da Moto G’nin Qualcomm’un en yeni akıllı saat işlemcisini taşıyacağı anlamına geliyor.

Bu yeni keşfe rağmen, Motorola’nın yeni akıllı saatinin ne zaman tanıtılacağı belirsizliğini koruyor. Moto G’nin 2019 çıkışlı Moto 360’ın takipçisi olması bekleniyor. Söz konusu saatin üretimini Motorola adına eBuyNow gerçekleştirmişti. Moto G için de bu formülün uygulanması bekleniyor.

Snapdragon Wear 4100, selefi Snapdragon Wear 3100’e kıyasla daha verimli ve daha hızlı bir işlemci niteliğinde. Snapdragon Wear 4100 taşıyan akıllı saatlerin pil ömrü ve performans konusunda önemli ilerlemeler sağladığı belirtiliyor.

Motorola Moto G hakkındaki haberlere önümüzdeki dönemde yenilerinin eklenmesi bekleniyor. Google’ın Wear OS platformunun da bu yıl yenilenmesinin beklendiğini belirtmekte fayda var.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER