Teknoloji

Motorola Moto G 5G Plus’ın pil kapasitesi ortaya çıktı

motorola moto g fast 5g plus

Motorola’nın yeni 5G telefonuna dair ilk işaretler kısa süre önce görülmüştü. Hem standart hem de Plus versiyonla kullanıcıların karşısına çıkması beklenen telefonun özellikleri netleşmeye devam ediyor. İnternete sızan sertifikalar, Motorola Moto G 5G ve Moto G 5G Plus hakkında yeni bilgileri gözler önüne seriyor.

Bu sertifikalardan ilki ABD Federal İletişim Komisyonu (FCC) tarafından verildi. Söz konusu sertifikada XT2075-3 model numarası taşıyan telefonun Wi-Fi, NFC ve 5G desteğine sahip olduğu görülüyor. Galileo, GLONASS ve GPS navigasyon desteği de telefonun özellikleri arasında bulunuyor.

TUV Rheinland tarafından verilen başka bir sertifika ise cihazın 5000 mAh pil ve 20W şarj desteğiyle geleceğini gösteriyor. Dedikodulara göre, Motorola’nın 5G uyumlu yeni Moto G serisinde 90Hz yenileme hızına sahip Full HD+ çözünürlüklü ve 21:9 görüntü oranına sahip ekranlar, Snapdragon 765G işlemci ve 48 megapiksel ana arka kamera bulunacak.

Motorola Moto G 5G ve Moto G 5G Plus, yarın Türkiye saatiyle 16:00’da başlayacak etkinlikte resmiyet kazanacak. Aynı etkinlikte Edge Lite’ın da tanıtılması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER