Teknoloji

Motorola Moto E7 için yeni bir sızıntı daha

motorola moto e7

Motorola Moto E7 kısa süre önce internete sızan fotoğraflarla görülmüştü. Akıllı telefonla ilgili sızıntılara bir yenisi daha eklendi. Üstelik bu sızıntı, akıllı telefon için resmi duyurunun yaklaştığını iyiden iyiye göstermesi açısından ayrıca önem taşıyor.

Moto E7 şimdi de Kanadalı mobil operatör Freedom Mobile’ın internet sitesinde potansiyel kullanıcılarının karşısına çıktı. Buradaki ürün sayfasına göre, akıllı telefon Kanada’da 189 Kanada doları (955 TL) karşılığında satılacak.

Freedom Mobile’daki ürün sayfası, Moto E7’ye dair başka önemli bilgiler de veriyor. Buna göre, akıllı telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi 3500 mAh kapasiteli pili sağlayacak. İşlemciye 2 GB RAM ve 32 GB dahili depolama alanı eşlik edecek.

6.2 inç büyüklüğündeki ekranın üstünde yer alan damla çentik 5 megapiksel çözünürlüklü ön kameraya ev sahipliği yapacak. Telefonun arkasında ise 13 ve 2 megapiksel çözünürlüklü sensörlerden oluşan bir kamera sistemi bulunuyor.

Motorola Moto E7 için hâlâ resmi bir tanıtım veya çıkış tarihi açıklanmış değil. Ancak bu son sızıntı, yukarıda da belirttiğimiz gibi, telefonun çıkışı için çok fazla beklemek gerekmeyeceğini gösteriyor.

İLGİLİ HABERLER