Teknoloji

Motorola Moto E6i tanıtıldı: 6.1 inç ekran, Android Go

motorola moto e6i

Motorola Moto E6i, kısa süre önce Bluetooth SIG kayıtlarında görülmüştü. Akıllı telefon sonunda resmiyet kazandı. Giriş segmentinde konumlanan telefonun kalbinde Unisoc Tiger SC9863A işlemci bulunuyor. Cihaz kutusundan Android 10 Go Edition işletim sistemiyle çıkacak.

Moto E6i’de Unisoc Tiger SC9863A işlemciye 2 GB RAM ve 32 GB dahili depolama alanı eşlik ediyor. Dahili depolama alanını microSD kartla genişletmek ise mümkün değil. Akıllı telefonda 6.1 inç büyüklüğünde HD+ çözünürlüklü ekran bulunuyor. Telefonun arka panelinde parmak izi tarayıcısı ve iki sensörlü kamera sistemi yer alıyor. Bu sistemde 13 megapiksel ana kamerayı 2 megapiksel derinlik sensörü tamamlıyor.

Moto E6i’ye ihtiyaç duyduğu enerjiyi 6000 mAh kapasiteli pil sağlıyor. Micro USB girişi üzerinden doldurulan bu pil 10W şarj desteğine sahip. 3.5 mm. kulaklık jakı bulunan telefon için titanyum gri ve pembe olmak üzere iki renk seçeneğine sahip.

Motorola Moto E6i ilk olarak Brezilya’da satışa sunulacak. Akıllı telefonun fiyat etiketinde 1099 real (1437 TL) yazacak. Moto E6i’nin Brezilya dışında ne zaman piyasaya çıkacağı konusunda ise henüz somut bir bilgi verilmiş değil.

İLGİLİ HABERLER