Teknoloji

Motorola Moto C serisiyle gelişmekte olan pazarlara yeni seçenekler sunuyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

motorola moto cMotorola’nın akıllı telefon pazarının giriş segmentine yönelik bir hazırlık içinde olduğuna dair haberler, bir süredir gündemdeydi. Bu beklenti sonunda gerçeğe dönüştü. Şirket Moto C ve Moto C Plus adını verdiği yeni akıllı telefonlarını gözler önüne çıkardı. Motorola Moto C ve Moto C Plus ile gelişmekte olan pazarlarda ilk akıllı telefonunu almayı planlara ulaşmayı amaçlıyor.

Her iki akıllı telefonun da önünde 2 megapiksel çözünürlüklü bir kamera bulunuyor. Moto C’nin arkasında 5 megapiksel çözünürlüklü kamera yer alırken, Moto C Plus’ta arka kamera çözünürlüğü 8 megapiksele yükseliyor.

İki akıllı telefon arasındaki farklar sadece arka kamerayla sınırlı kalmıyor. Moto C’de 2350 mAh kapasiteli pil bulunuyor. Moto C Plus ise gücünü 4000 mAh kapasiteli pilden alıyor. Adından da anlaşılabileceği üzere daha büyük bir ekrana sahip olan Moto C Plus, 16 GB dahili depolama alanı sunuyor. Moto C’de ise bu alan sadece 8 GB.

Motorola Moto C serisi telefonlar 89 avrodan başlayan fiyatlarla satılacak

Gelişmekte olan pazarlar için hazırlanan Moto C Plus, kullanıcılara çift SIM seçeneği sunacak. Her iki akıllı telefon da ilkbahar bitmeden Asya-Pasifik, Avrupa ve Latin Amerika’da raflardaki yerini alacak. 3G bağlantı desteğine ve 8 GB dahili depolama alanına sahip Moto C, Avrupa’da 89 avro karşılığında satılacak. 4G desteğine sahip modelin fiyat etiketinde ise 99 avro yazacak. Moto C Plus içinse 119 Avro ödemek gerekecek.

İLGİLİ HABERLER