Teknoloji

Motorola Moto 360 Android Wear kol saati temmuz ayında geliyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Motorola’nın Android Wear akıllı kol saati serisi kapsamında çıkarmayı planladığı Moto 360 akıllı saat temmuz ayında piyasaya çıkacak gibi görünüyor.

motorola-moto-360-220514

Fransız web sitesi Journal du geek tarafından verilen habere göre bu saat temmuzda 249 avro gibi bir fiyattan satışa sunulacak. Web sitesi bu haberi kaynaklarına dayanarak veriyor, ancak onlar hakkında fazla bir detay açıklamıyor.

Her ne kadar zamanlama ve fiyat konusunda bilgi veren kaynağın güvenilirliği sorgulanır olsa da, bunun doğru olması birçok kişinin temennisi olacaktır.

Moto 360 akıllı kol saati Google’ın Android Wear projesini iki ay önce duyurduğu zaman çıkacağı açıklanan modellerden bir tanesiydi. Yuvarlak bir dokunmatik ekrana sahip olan bu saatin değişebilir yüzleri bulunuyor. Değiştirilebilir kayışı sayesinde kullanıcılar giydikleri kıyafete göre kayış rengini siyah, gri veya açık mavi arasından seçtikleriyle değiştirebiliyor. Yüzün de isteğe göre değiştirilebildiğini hesaba katarsak, kullanıcılar bir kez para vererek farklı saatlere sahip olma şansını elde ediyor.

Moto 360 da diğer Android Wear saatleri gibi sesle kontrol edilebilecek. Önemli bilgilerin aranması, uçuş saatlerinin kontrolü gibi, Google Now’ın sunduğu, ancak henüz ülkemizde desteklenmeyen işlevler Moto 360 kullanıcılarına da sunulacak.

İlgili >> Journal du geek

İLGİLİ HABERLER