Teknoloji

Motorola’nın yeni amiral gemisinin ismi belli oldu

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Motorola, geride kalan ayın ilk günlerinde Qualcomm Snapdragon 800 serisi işlemci taşıyan bir amiral gemisi telefonu 2021’de tanıtacağını duyurmuştu. Şirketten konuyla ilişkin bir açıklama daha geldi. Motorola, telefonun Edge S adıyla resmiyet kazanacağını da ilan etti.

Motorola Çin mobil telefon biriminin genel müdürü Chen Jin, Weibo’da yaptığı paylaşımda yeni amiral gemisinin gelişini bir kez daha müjdeledi. Bu paylaşımda “Yeni seri yakında geliyor, yeni amiral gemisi geliyor ve Snapdragon 8XX sabit” ifadesi yer alıyor.

Motorola’nın yeni amiral gemisi için daha önce Capri ve Nio kod isimleri gündeme gelmişti. Ancak Weibo paylaşımıyla birlikte telefonun Edge S adını taşıyacağı doğrulandı. Söz konusu paylaşımda Motorola’nın klasik logosunun görüldüğü bir görsel de bulunuyor.

Motorola Edge S 105 Hz ekranla gelebilir

Jin’in Weibo paylaşımı akıllı telefonun adını doğrulasa da, başka bir detay göstermiyor. Adı açıklanmayan işlemcinin Snapdragon 888 mi yoksa Snapdragon 865 mi olduğu belirsizliğini koruyor. 6.7 inç büyüklüğünde, Full HD çözünürlüklü 105 Hz ekran telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

motorola edge s

Motorola Edge S için henüz bir tanıtım tarihi işaret edilmiş değil. Ancak telefon için doğrulamanın gelmesi, cihazın yılın ilk çeyreği içinde resmiyet kazanma ihtimalinin kuvvetli olduğunu gösteriyor.

İLGİLİ HABERLER