Teknoloji

Motorola Edge Plus için bir işaret daha geldi

Lenovo Motorola

Motorola‘nın yakında Motorola Edge Plus adını taşıyan yeni telefonunu gözler önüne çıkarması bekleniyor. Şirketten bu konuda henüz resmi bir işaret gelmese de, telefonun duyurulması da çok uzak görünmüyor. Geekbench’in benchmark testinden geçen telefonun bazı önemli özellikleri de gün yüzüne çıktı.

Geekbench’in veri tabanına göre, Edge Plus kutusundan Android 10 işletim sistemi ve 128 GB RAM ile çıkacak. Sonuç sayfasında anakart “burton” adıyla görülüyor. Cihazın sekiz çekirdekli işlemcisinin 1.80 GHz baz frekansa sahip olduğu da görülenler arasında bulunuyor.

Motorola Edge Plus’ın ön kamerasının ekranın üstündeki deliğe yerleştirilmesi bekleniyor. Akıllı telefonun ABD’de mobil operatör Verizon tarafından satılacağı da iddialar içinde yer alıyor. Edge Plus hakkındaki diğer detaylar henüz bilinmese de, önümüzdeki dönemde yeni detayların ortaya çıkması sürpriz olmayacaktır.

motorola edge plus

Motorola Edge Plus ne zaman tanıtılacak?

Edge Plus’ın Motorola’nın 2020 Mobil Dünya Kongresi (MWC 2020) kapsamında düzenleyeceği etkinlikte tanıtılması ihtimaller arasında yer alıyor.

Motorola’nın Edge Plus dışında kalemli başka bir telefon hazırlığı içinde olduğu da iddia ediliyor. Söz konusu telefonu gösteren fotoğraf da kısa süre önce internete sızmıştı.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER