Teknoloji

Motorola Edge fotoğrafı arka kameranın detaylarını gösteriyor

motorola edge plus

Motorola Edge ve Edge+ önümüzdeki hafta tanıtılacak. Şimdiye kadarki sızıntılarda genellikle Edge+ ön plana çıksa da, bu hafta itibarıyla işler biraz değişmiş gibi görünüyor. Standart Edge hakkında bazı detaylar veren benchmark testi sonucunun ardından şimdi de telefonun arka panelini gösteren bir fotoğraf ortaya çıktı.

Bu fotoğraf, akıllı telefonun üç sensörlü arka kamera sisteminin detaylarını gözler önüne seriyor. Söz konusu sistem, arka panelin sol üst köşesine dikey olarak yerleştirilmiş. Üç kameranın altındaki dördüncü delik ise lazer otomatik odaklama için ayrılmış.

Kameraların yanında ise çözünürlükleri gösteren bir işaret bulunuyor. Buna göre, Motorola Edge’in arkasında 64, 16 ve 8 megapiksel çözünürlüklü üç kamera yer alıyor. Telefonun önünde 25 megapiksel bir kameranın bulunması bekleniyor.

Motorola Edge’in arka paneli de ilk kez gerçek bir fotoğrafta görüntülenmiş oldu. Fotoğrafta akıllı telefonun kırmızı renkli cam paneli görülüyor. Buradaki Motorola logosunun sadece logo olduğu ve şirketin daha önce çıkardığı telefonlardaki gibi parmak izi tarayıcısını barındırmadığı da fotoğrafta ed anlaşılıyor. Edge’de parmak izi tarayıcısının ekranın içine yerleştirilmiş olması muhtemel görünüyor.

Edge’in kalbinde Qualcomm Snapdragon 765G işlemcinin bulunmasına kesin gözüyle bakılıyor. Edge+’ta ise Snapdragon 865’in tercih edildiği belirtiliyor. Motorola Edge’de Snapdragon 765G’ye 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanının eşlik etmesi bekleniyor.

Sızıntılara göre; Motorola Edge, 6.67 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüklü bir ekran bulunacak ve bu ekran kenarlara doğru kavis yapacak. Ekranın 90Hz yenileme hızına sahip olduğu da söylentiler arasında yer alıyor.

İLGİLİ HABERLER