Teknoloji

Motorola Edge 50 Fusion’ın tasarımı sızan videoyla bir kez daha doğrulandı

motorola edge 50 fusion

Motorola Edge 50 Pro kısa süre resmiyet kazanmıştı. Şirketin şimdi de Edge 50 Fusion modelini tanıtması bekleniyor. Motorola Edge 50 Fusion hakkında bir bilgi vermese de, telefonun tasarımı sızan görsellerle görülmüştü. Bu sızıntılara şimdi de telefona ait olduğu belirtilen bir tanıtım videosu eklendi.

Ünlü duyumcu Evan Blass tarafından paylaşılan videoda Edge 50 Fusion’ı üç farklı renkte görmek mümkün oluyor. Bu renklerin Tavus Kuşu Pembesi, Balad Mavisi ve Gelgit Turkuaz adını taşıdığı belirtiliyor. Mavi renk seçeneğinde telefonun arka paneli suni deriyle kaplanıyor.

Daha önceki sızıntılar, Edge 50 Fusion’ın bazı teknik özelliklerine de ışık tutmuştu. Akıllı telefon Qualcomm Snapdragon 6 Gen 1 işlemci, 8 GB RAM ve 256 GB depolama alanıyla kullanıcıların karşısına çıkacak.

Motorola Edge 50 Fusion 5000 mAh pille gelecek

Edge 50 Fusion’ın 6.7 inç büyüklüğünde pOLED ekranla gelmesi bekleniyor. Bu ekranı Gorilla Glass 5 cam koruyacak. Akıllı telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi 68W şarj destekli 5000 mAh pil verecek. Telefonun kutusundan şarj adaptörü çıkmayacak. IP68 dayanıklılık sertifikası da telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

Edge 50 Fusion’da 50 megapiksel ana kameraya 13 megapiksel ultra geniş açılı kamera eşlik edecek. Ön tarafta ise 32 megapiksel telefoto kamera kullanıcıları karşılayacak.

İLGİLİ HABERLER