Teknoloji

Motorola Edge 50 Fusion 50 megapiksel ana kamera, 5000 mAh pille geliyor

motorola edge 50 fusion

Motorola kısa süre önce Edge 50 Pro modelini tanıtmış ve bundan kısa bir süre sonra da daha gelişmiş bir işlemciye, daha iyi kameralara ve daha büyük bir pile sahip Edge 50 Ultra modelini gözler önüne çıkarmıştı. Bu gruba şimdi de Motorola Edge 50 Fusion modeli eklendi.

Edge 50 Fusion, serinin daha “dengeli” modeli olarak tanımlanıyor. Akıllı telefonda 6.7 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüklü pOLED ekran bulunuyor. 50 megapiksel ana kameraya sahip telefonda 68W TurboPower şarj destekli 5000 mAh kapasiteli pil bulunuyor.

Avrupa, Afrika ve Orta Doğu’da satılacak olan Edge 50 Fusion’da ekranın yenileme hızı 144 Hz olacak ve telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 7s Gen 2 işlemci olacak. Latin Amerika’da ise Edge 50 Fusion Snapdragon 6 Gen 1 işlemci ve 120 Hz ekranla gelecek. İki versiyonda da RAM seçenekleri 12 GB’a kadar uzanacak, maksimum depolama alanı da 512 GB olacak.

motorola edge 50 fusion

Edge 50 Fusion’da ana kamera görevini 50 megapiksel çözünürlüklü Sony LYT-700C sensör üstlenecek. Ana kameraya aynı zamanda makro kamera işlevi de gören 13 megapiksel çözünürlüklü telefoto kamera eşlik edecek. Telefonun önünde ise 32 megapiksel bir kamera bulunuyor.

Edge 50 Fusion kutusundan Android 14 ve Motorola’nın Hello UX kullanıcı arayüzüyle çıkacak. Motorola’nın Android arayüzünün en yeni sürümü üretken yapay zeka desteğiyle özel duvar kağıtları oluşturabiliyor. Smart Connect de Lenovo PC’lerle pürüzsüz entegrasyon sağlıyor.

motorola edge 50 fusion

Moto AI, kamera uygulamasında deklanşör hızını ayarlayabiliyor. Otomatik odaklama takibi ve fotoğraflarda gölge ve renk optimizasyonu da Moto AI tarafından yapılıyor. IP68 dayanıklılık sertifikasına sahip telefonda Pantone onaylı ekran ve kamera bulunuyor.

Motorola Edge 50 Fusion için ne kadar ödemek gerekiyor?

Motorola Edge 50 Fusion orman mavisi, pembe ve marşmelov mavisi renk seçenekleriyle kullanıcıların karşısına çıkacak. Akıllı telefon Avrupa’da 349 avrodan başlayan fiyatlarla satılacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER