Teknoloji

Motorola Edge 40 Neo’nun pil kapasitesi resmi kayıtlarla ortaya çıktı

motorola edge 40 neo

Önümüzdeki dönemde tanıtılması beklenen telefonlardan biri olan Motorola Edge 40 Neo, ABD Federal İletişim Komisyonu (FCC) tarafından onaylandı. FCC kaydı, orta segmentte konumlanan telefonun pil kapasitesini ve şarj hızını gözler önüne seriyor.

Edge 40 Neo, FCC’nin kayıtlarında QM50 model numarasıyla boy gösteriyor. Akıllı telefonun pil kapasitesinin 5000 mAh olduğu görülürken, uyumlu adaptörün model numarasının MC-681N olması da şarj hızının 68W olduğu anlamına geliyor. 5G ve NFC desteği de telefonun özellikleri arasında yer alıyor.

Yüksek şarj hızının yeni bir şey olmadığını belirtmek gerekiyor. Edge 40 Neo’nun selefi Edge 30 Neo da aynı şarj hızını destekliyordu. Ancak pil kapasitesinde yüzde 25’lik bir artış olduğunun altını çizmekte fayda var. Edge 30 Neo’nun hafifliği en iyi yönlerinden biri olarak öne çıkarılmıştı. Pil kapasitesindeki artışın bunu nasıl etkileyeceği merak ediliyor.

Motorola Edge 40 Neo için ne kadar ödemek gerekecek?

Daha önceki sızıntılara göre, Motorola Edge 40 Neo 6.55 inç büyüklüğünde 1080p çözünürlüklü P-OLED ekranla gelecek. Dimensity 1050 işlemci, 12 GB’a kadar uzanan RAM seçenekleri ve 256 GB depolama alanı da telefonun özellikleri arasında yer alıyor. Akıllı telefonun Avrupa’da 399 avrodan başlayan fiyatlarla satılması bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER