Teknoloji

Motorola Edge 30’un tasarımı sızan resmi fotoğraflarla görüldü

motorola edge 30

Motorola Edge 30 için hazırlıklar devam ediyor. Hazırlıklar sürerken, telefonla ilgili sızıntılara da yenileri ekleniyor. İnternete sızan resmi fotoğraflar, akıllı telefonun tüm renk seçeneklerini ve tasarımını gösteriyor. Telefonun gerçek hayattan fotoğraflarının da internete sızdığını belirtmekte fayda var.

Moto Edge 30 koyu mavi, mavi ve gümüş renk seçenekleriyle kullanıcıların karşısına çıkacak. Bu renklerin her biri ışığı farklı tonlarda kıracak. Tasarımın genel itibarıyla standart olduğu söylenebilir.

Akıllı telefonda ön kameranın orta üst kısımdaki yuvarlak deliğe yerleştirildiği bir ekran bulunuyor. Arka tarafta ise üçlü bir kamera kullanıcıları karşılıyor. Sızan görsellerde telefonun kenarlarını görmek de mümkün oluyor.

Edge 30, Full HD+ çözünürlüklü 6.5 inç OLED ekranla gelecek. Bu ekranın yenileme hızı 144 Hz olacak. Akıllı telefonun kalbindeki Snapdragon 778G Plus işlemciye ise 6 veya 8 GB RAM eşlik edecek.

motorola edge 30 Depolama alanı seçenekleri ise 128 ve 256 GB olacak. 50 megapiksel ana arka kamerayı 50 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 2 megapiksel sensör tamamlayacak. Ön kamera çözünürlüğü 32 megapiksel olan telefonda parmak izi tarayıcısı da ekranın içinde yerini alıyor.

Motorola Edge 30 kutusundan Android 12 ve MyUX arayüzüyle çıkacak. Akıllı telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi 33W şarj desteğine sahip 4000 mAh kapasiteli pil verecek. Edge 30’un 128 GB depolama alanına sahip versiyonunun Avrupa’da 550 avro karşılığında satılması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER