Teknoloji

Yeni Motorola Edge 30 Pro sızıntısı aksesuarları gösteriyor

motorola edge 30 pro

Motorola 24 Şubat etkinliğinde Edge 30 Pro modelini tanıtacak. Çin’de piyasaya çıkan Edge X30’un küresel versiyonu olması beklenen Edge 30 Pro’yla ilgili sızıntılar da bu beklentiyi destekliyor. Yeni sızıntılar da bu durumu kesinleştirmeyi kuvvetlendiriyor.

Ünlü duyumcu Evan Blass, Edge 30 Pro’yu hem arkadan hem de önden gösteren fotoğraflar paylaştı. Blass’in paylaşımında Edge 30 Pro için hazırlanan kılıf ve kalemi görmek de mümkün oluyor.

Fotoğrafta telefon kapaklı bir kılıfla görülüyor. Telefon için hazırlanan kalem de kılıfa eşlik ediyor. Dayanak noktası da bulunan kılıf sayesinde Edge 30 Pro hem yatay hem de dikey şekilde durabiliyor. Kılıfın Daima Açık Ekran modunun bulunması da paylaşılan fotoğrafta göze çarpan bir diğer unsur oluyor.

motorola edge 30 pro Telefonda veya kılıfta bir kalem yuvası var gibi görünmüyor. Yine de Edge 30 Pro’nun kalem ve kalem özelliklerini desteklemesinin iyi olduğu söylenebilir.

Motorola Edge 30 Pro, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 işlemciyle gelecek. 6.7 inç Full HD+ 144 Hz OLED ekran, iki adet 50 megapiksel kamera, 60 megapiksel ön kamera ve 68W hızlı şarj desteğine sahip 5000 mAh pil telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER