Teknoloji

Motorola Capri Plus’ın özellikleri benchmark testiyle görüldü

motorola moto g30

Motorola’nın Capri kod adlı akıllı telefonu, kısa süre önce XT2127-1/XT2127-2 model numaralarıyla çeşitli sertifika kurumlarının veri tabanında görülmüştü. Akıllı telefonun Capri Plus adını taşıyan daha güçlü versiyonunun işaretleri de ortaya çıktı. XT2129-3 model numarasını taşıyan Motorola Capri Plus, Geekbench’in benchmark testinden geçti. Capri cihazlarının Moto E veya G serilerinden birinin altında kullanıcıların karşısına çıkması bekleniyor.

Benchmark testinde cihaz Lenovo markasıyla görülüyor. Motorola’nın sahibi Lenovo olduğu için bu duruma şaşırmamak gerekiyor. Akıllı telefon tek çekirdekte 306, çok çekirdekte ise 1258 puan alıyor. Cihazın kalbindeki Snapdragon 662 işlemciye 4 GB RAM eşlik ediyor.

Alman Technick News sitesinin haberine göre, Capri Plus’ta HD+ çözünürlüğe sahip 90 Hz ekran bulunuyor. Bu ekranın üzerinde damla bir çentik bulunuyor. Telefonun dahili depolama alanı seçenekleri ise 64 ve 128 GB. 64 megapiksel ana arka kameraya ise 13 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 2 megapiksel derinlik sensörünün eşlik edeceği belirtiliyor.

motorola capri plusStandart Motorola Capri ise Plus versiyona kıyasla daha mütevazı özellikler taşıyacak. HD+ çözünürlüklü 60 Hz ekran, Snapdragon 460 işlemci, 4 GB RAM ve 64 GB depolama alanı, 5000 mAh pil ve 18W hızlı şarj desteği öne çıkan özellikler oluyor. 48 megapiksel ana arka kameraya 8 megapiksel ultra geniş açılı sensör, 2 megapiksel makro kamera ve 2 megapiksel derinlik sensörünün eşlik etmesi bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER