Teknoloji

Moto Z2 27 Haziranda düzenlenecek etkinlikte resmiyet kazanabilir

moto z2 playLenovo ve alt markası Motorola için haziran ayı oldukça hareketli geçiyor. Çinli üretici ayın ilk gününde Moto Z2 Play’i görücüye çıkarmıştı. Şirket daha sonra da 21 ve 30 Haziran tarihleri arasında düzenleyeceği etkinliklerin duyurusunu yapmıştı. Bu listeye bir etkinlik daha eklendi. Motorola, 27 Haziran tarihinde bir etkinlik daha düzenleyeceğini açıkladı.

Söz konusu etkinliğin davetiyesi, etkinlikte tanıtılacak telefon konusunda da ipucu veriyor. Tanıtımda kullanılan fotoğraftaki mankenin elindeki telefon, internete sızan Z2 görüntülerindeki cihazla bir hayli benzerlik gösteriyor. Bu da etkinliğin hangi telefonun tanıtımı için düzenlendiği konusunda sağlam bir tahminde bulunmayı sağlıyor.

moto z2Motorola’nın 30 Haziran tarihinde de Moto X4’ü duyurması bekleniyor. Qualcomm Snapdragon 660 işlemciye sahip olacağı söylenen telefonda çift arka kameranın ve 3800 mAh kapasiteli pilin bulunacağı söyleniyor. 5.5 inç Full HD ekran, Qualcomm Quick Charge 3.0 desteği ve USB-C girişi de telefonun diğer özellikleri arasında yer alıyor.

Moto Z2 Qualcomm Snapdragon 835 işlemci taşıyabilir

İnternete sızan benchmark testi sonuçları, Moto Z2’nin Qualcomm Snapdragon 835 işlemciye sahip olabileceğini gösteriyor. Ek özellikler bilinmese de bu işlemciye 4 ya da 6 GB RAM’in eşlik etmesi öngörülüyor. Çift kamera ve yüksek çözünürlüklü ekran da telefonun muhtemel özellikleri arasında sayılıyor. Bu iddiaların ne kadarının doğru olduğunu görmek için 27 Haziran tarihini beklemek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER