Teknoloji

Moto Z2 Play tanıtımı için tüm oklar 1 Haziran’ı işaret ediyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

moto z2 playLenovo’nun Moto Z2 Play tanıtımını 1 Haziran Perşembe günü gerçekleştirebileceğine dair ipuçları daha önce ortaya çıkmıştı. Motorola’nın Kanada ofisinin Twitter hesabı tarafından gönderilen bir tweet, bu ipuçlarını destekliyor. Tweette şirketin “yeni cesur telefonu”nun 1 Haziran gününde tanıtılacağı belirtiliyor.

Tweete eşlik eden GIF animasyonu, telefon hakkında pek fazla ipucu vermiyor. Ancak son sızıntılar da göz önüne alındığında bahsi geçen telefonun Z2 Play olması ihtimali yükseliyor. Akıllı telefonda Full HD çözünürlüklü 5.5 inç ekranın bulunması bekleniyor. Qualcomm Snapdragon 626 işlemciye ise 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanının eşlik etmesi öngörülüyor.

Z2 Play’in arkasında 12 megapiksel çözünürlüklü kameranın bulunacağı belirtiliyor. Bu kameranın 4K çözünürlüklü video kaydı yapabileceği de gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Moto Z2 Play kutusundan Android 7.1.1 Nougat ile çıkacak

Cihazın kutusundan Android 7.1.1 Nougat işletim sistemiyle çıkacağı belirtiliyor. Bu da telefonun Android O yayınlanmadan önce raflardaki yerini alacağı anlamına geliyor.

Sızıntılar Z2 Play ile ilgili pek çok detayın şimdiden bilinmesini sağlamıştı. Akıllı telefona dair diğer bilinmeyenlerin de kısa süre içinde gün yüzüne çıkması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER