Teknoloji

Moto Z2 Play kalınlığı azaltmak için en güçlü yandan vazgeçiyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

moto z2 playLenovo’nun Moto Z Play’inin bir sonraki versiyonunun nasıl olacağına dair detaylar geçtiğimiz hafta sonuna girilirken ortaya çıktı. VentureBeat’in haberine göre, Moto Z2 Play’in en önemli özelliklerinden bir tanesi selefine göre daha düşük seviyede olacak.

Lenovo’nun Z Play’in gelecek nesil versiyonundaki pile 3510 mAh yerine 3000 mAh kapasiteli pil yerleştirmesi bekleniyor. Bu da tahmini pil ömrünün 50 saatten 30 saate düşmesine neden olacak. Pil kapasitesindeki düşüş cihazın kalınlığını azaltacak. Pil kapasitesi Moto Z Play‘in en çok övülen yanlarından bir tanesiydi. Görünüşe göre Lenovo, kalınlığı azaltmak adına bundan ödün verecek.

Telefonun 2.2 GHz saat frekanslı Snapdragon 626 işlemci barındıracağı söyleniyor. Bu arada Z2 Play’in depolama alanı ve RAM’inin sırasıyla 64 GB ve 4 GB’ye çıkarılması bekleniyor. Ve ayrıca Lenovo’nun arka kamera çözünürlüğünü 12 megapiksele düşüreceği, ancak diyafram açıklığını f/1.7 ile daha da iyileştireceği söyleniyor. Orijinal Z Play modelinde ise 16 megapiksel, f/2.0 kamera bulunuyor. 5.5 inç Super AMOLED ekranın ise birinci nesil cihazdaki gibi korunacağı tahmin ediliyor.

Z2 Play’in gri ve altın olmak üzere iki farklı renk seçeneği bulunacak. Bu cihazın diğer iki Moto Z cihazıyla birlikte yılın ilerleyen zamanlarında çıkması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER