Teknoloji

Moto Z2 Moto Mod’lar ile birlikte internette boy gösterdi

moto z2Moto Z2 henüz tanıtılmış değil. Ancak telefonun yakında gözler önüne çıkması bekleniyor. Motorola’nın Çince internet sitesinde yayınlanan bir fotoğraf, akıllı telefonu Moto Mod adını taşıyan modüler aksesuarla birlikte gösteriyor.

Z2, görsel açıdan haziran ayının başında tanıtılan Z2 Play’e fazlasıyla benziyor. Çift arka kameranın varlığı, Z2’nin Z2 Play’den farklı olduğu noktalar arasında göze çarpıyor. Tıpkı orijinal Moto Z gibi, Z2’de de 2560 x 1440 piksel çözünürlüğünde 5.5 inç AMOLED ekran bulunacağı söyleniyor.

Z2’nin Qualcomm Snapdragon 835 yonga setinin bulunması bekleniyor. Sekiz çekirdekli işlemci ve Adreno 540 grafik işlemcisi bu yonga setinin bileşenleri arasında bulunuyor. Akıllı telefonda RAM ve dahili depolama konusunda kullanıcıların karşısına iki farklı seçeneğin çıkacağı söyleniyor. Bunlardan birinde 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanı, diğerinde ise 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanı bulunması bekleniyor. Akıllı telefonun arkasında 12 ve 5 megapiksel çözünürlüklü iki lensin bulunacağı söyleniyor. Cihazın ön kamera çözünürlüğünün ise 5 megapiksel olması öngörülüyor.

Moto Z2 çok sayıda Moto Mod ile beraber gelecek

Motorola’nın Çince internet sitesinde yayınlanan fotoğrafta Moto Z2’nin etrafında çok sayıda Moto Mod da bulunuyor. Hasselblad True Zoom Camera, Portable Photo Printer Mod, Turbo Power Battery Case Mod, 360 Camera Mod, JBL Speaker ve GamePad, Z2’ye eşlik eden aksesuarlar arasında yer alıyor.

İLGİLİ HABERLER