Teknoloji

Moto X4 24 Ağustosta gözler önüne çıkabilir

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

moto x4Motorola, Brezilya’nin Sao Paulo şehrinde 24 Ağustosta düzenleyeceği basın etkinliğinin davetiyelerini göndermeye başladı. Söz konusu etkinliğin yıldızının hangi ürün olacağı bilinmese de, akıllara gelen ilk ihtimal Moto X4 oluyor.

X4 ile ilgili dedikodu ve sızıntılar bir süredir etrafta dolaşıyor. Telefona ait olduğu söylenen basın fotoğrafları, kısa bir süre önce internete sızmıştı. X4’ün 1920 x 1080 piksel çözünürlüklü 5.2 inç ekran, sekiz çekirdekli Qualcomm Snapdragon 630 işlemci ve Adreno 508 GPU bulunması bekleniyor.

Telefonun Kuzey Amerika, Latin Amerika ve Avrupa’da satılacak modellerinde 3 GB RAM ve 32 GB dahili depolama alanının bulunacağı söyleniyor. Asya-Pasifik bölgesinde ise 4 GB RAM ve 64 GB RAM’in Snapdragon 630’a eşlik etmesi öngörülüyor. Arka panelinde bir parmak izi tarayıcısı bulunduran telefonun enerjisini 3000 mAh kapasiteli pilden alacağı söyleniyor.

Telefonun arkasında biri 12 megapiksel çözünürlüklü, diğeri ise geniş açılı ve 8 megapiksel çözünürlüklü iki farklı lens yer alacak. Ön taraftaki 16 megapiksel çözünürlüklü kamera ise 4K video kaydı gerçekleştirebilecek. Akıllı telefonun mavi ve siyah renk seçenekleriyle raflardaki yerini alacağı da daha önce ortaya çıkmıştı.

Moto X4 yerine başka bir telefonun Brezilya pazarına girişi de duyurulabilir

Etkinlikte X4 yerine Moto Z2 Force’un veya Moto G5S’in Brezilya pazarına girişinin duyurulması da ihtimaller arasında yer alıyor. Bu ihtimallerden hangisinin gerçekleşeceğini görmek içinse 24 Ağustos tarihini beklemek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER