Teknoloji

Moto X4’e ait olduğu söylenen yeni fotoğraflar internete sızdı

Motorola için yaz mevsimi hareketli geçiyor. Moto Z2 Force ile üst segmente seslenen şirket, daha uygun fiyatlı bir alternatif arayanların karşısına da Moto X4 ile çıkmaya hazırlanıyor. İnternete sızan iki yeni fotoğraf, X4’ü biraz daha yakından görmeyi sağlıyor.

 

Google+’ta Jerry Yin tarafından paylaşılan fotoğraflar, daha önceki sızıntılardan biraz farklı bir yerde duruyor. En azından arka panelde bu farklılık daha net görülüyor. Diğer sızıntılara kıyasla daha parlak olan arka panel, camdan yapılmışa benziyor. Ancak parlatılmış metalin kullanılmış olması da ihtimaller arasında yer alıyor.

moto x4 Çift lensli arka kamera da sızan fotoğraflarda açık biçimde görülüyor. Ön panelde ise ekranın altındaki ana ekran tuşu göze çarpıyor. Bu tuşun parmak izi tarayıcısı işlevini de görmesi bekleniyor.

Moto X4 24 Ağustosta tanıtılabilir

Sızan görüntüler, X4’ün teknik donanımına dair bir ipucu vermiyor. Ancak daha önceki sızıntılarda bu konudaki bilgiler de ortaya çıkmıştı. X4’te 1080p çözünürlüklü 5.2 inç ekran, 3 veya 4 GB RAM ve Qualcomm Snapdragon 630 işlemcinin bulunması bekleniyor. X4’ün Motorola’nın 24 Ağustosta düzenleyeceği etkinlikte gözler önüne çıkması öngörülüyor.

İLGİLİ HABERLER