Teknoloji

Moto X 2017 ile ilgili detaylar internete sızan videoyla ortaya çıktı

Motorola cephesinden uzun süredir somut bir işaretin gelmemesi, 2017 model Moto X’e dair beklentileri durdurmamıştı. Beklenen işaret, gayrı resmi de olsa ortaya çıktı. Çin’de gerçekleştirilen bir sunumda çekilen bir video, Moto X 2017 ile ilgili detayları gün yüzüne çıkardı. Sızan sunum videosu, akıllı telefonun tanıtım tarihinin de çok uzak olmadığını gösteriyor.

Motorola’nın yeni Moto X’i nasıl konumlayacağı merak ediliyordu. Üst segmente Moto Z’nin onun bir altına da Moto Z Play’in yerleştirilmesinin ardından yeni Moto X için boşta bir alan kalmamıştı. 2017 model Moto X’in üst sınıf özellikler taşıyacağına dair iddialar gündeme gelse de, son sızıntı bu iddiayı boşa çıkarıyor.

Sızıntıya göre, akıllı telefonda 5.5 inç “3D” ekranın bulunacak. Qualcomm Snapdragon 660 işlemciye 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanı eşlik edecek. IP68 seviyesinde suya dayanıklı kasa, parmak izi tarayıcısı ve yapay zekâ entegrasyonu da akıllı telefonun özellikleri arasında bulunuyor.

Yeni Moto X, çift arka kameraya sahip olacak gibi görünüyor. Ancak daha önceki sızıntıların aksine, yeni sızıntıda LED flaşın biraz daha farklı bir noktada konumlandığı görülüyor. LED flaş, çift arka kamera kurulumunun altı yerine üstüne yerleştirilmişe benziyor.

Moto X 2017 3800 mAh kapasiteli pile sahip olacak

Moto Z2 Play ile birlikte orta segmentte konumlanacak gibi görünen yeni Moto X’te MotoMod desteği bulunmayacak. Ancak bu desteğin eksikliğini 3800 mAh kapasiteli pil kapatacak gibi görünüyor.

İLGİLİ HABERLER