Teknoloji

Moto G8 veya P40 Note üç arka kameraları ilk Motorola telefonu olacak

moto g8 motorola p40 note

Özellikle Google’ın tek bir arka kamera inadı sürse de, bunun içinde bulunduğumuz günlerde yeterli olmadığını kabul etmemiz gerekiyor. Hatta iki arka kamera bile çoğu kullanıcıyı kesmiyor, bunları çoğunlukla giriş seviyesi modellerde görüyoruz. Artık üst sınıf akıllı telefonlarda üç arka kamera bir standart hâlini almaya başladı. Öyle ki, dördüncü kamerayı ekleyen modeller de var. Görünüşe göre Motorola da yakında çıkaracağı telefonlarında bu modaya uymayı planlıyor.

Motorola henüz Moto Z amiral gemisi telefonunun duyurusunu gerçekleştirmedi. Bu nedenle değerli ürün serisinde daha fazla kamera sayısını beklemek normal gibi görünüyor. Ne var ki, Moto Z4 ve Moto Z4 Play taslakları, bu beklentinin boş çıkabileceğini gösteriyor. Moto Z serisi, Motorola Moto Mods adını verdiği aksesuarlardan vazgeçinceye kadar aynı kalacak gibi duruyor.

OnLeaks olarak daha çok bilinen Steve H. McFly’ın paylaştığı fotoğraflara göre, üç arka kamerayı taşıma şerefi Moto G8’e ait olacak. Bu arada Motorola P40 Note ya da Motorola One Power 2 olarak adlandırılan modelin de üç arka kameraya sahip olabileceği belirtiliyor.

McFly, Pricebaba ile iş birliğine giderek Moto G8/P40 Note’a ait fotoğrafları yayınlamış. Üç arka kameranın ötesinde, bu telefon Motorola’nın delikli ekrana sahip yeni telefonlarından biri olacak gibi görünüyor.

P40 Note için dillendirilen özellikler de P40 modeliyle aynı olacak gibi görünüyor. Snapdragon 675, 6 GB RAM, 64 ya da 128 GB dahili hafıza da bunlar arasında yer alıyor. “Note” ya da “One Power” etiketleri, bu telefonların yüksek pil kapasitelerine sahip olacağına dair beklentileri artırıyor. Bu telefonların ne zaman çıkacağı ise şu an için bilinmiyor.

İLGİLİ HABERLER