Teknoloji

Motorola Moto G53 dünyaya farklı bir işlemciyle açılacak

motorola moto g53
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Motorola Moto G53 Çin’de geçtiğimiz hafta resmiyet kazanmıştı. Qualcomm Snapdragon 480 Plus işlemciye sahip telefon, 5G desteğiyle kullanıcıların karşısına çıkmıştı. Yeni bir habere göre, telefon Çin dışına farklı bir işlemciyle açılacak. Tasarım tarafında da bazı küçük farklar olacak gibi görünüyor.

G53’ün küresel versiyonunu Çin’de çıkan versiyondan ayıracak en önemli faktörler işlemci ve ekran olacak. Küresel versiyonun kalbinde Qualcomm’un Snapdragon 4 Gen 1 işlemcisinin bulunması bekleniyor. Bu işlemcinin Snapdragon 480 Plus’tan daha yeni olacağını hatırlatmakta fayda var.

G53 Çin’de 6.5 inç büyüklüğünde HD+ çözünürlüklü LCD ekranla kullanıcıların karşısına çıkmıştı. Telefonun küresel versiyonunun ise 6.6 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüklü OLED panele sahip olacağı belirtiliyor.

motorola moto g53

Baz versiyonda Snapdragon 4 Gen 1 işlemciye 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanı eşlik edecek. 50 megapiksel ana arka kamerayı 8 megapiksel ultra geniş açılı ve 2 megapiksel makro kamera tamamlayacak. Ön kamera çözünürlüğü ise 16 megapiksel olacak.

Moto G53 5000 mAh pille gelecek

Akıllı telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 5000 mAh pil verecek. Bu pilin şarj hızı konusunda ise henüz net bir bilgi mevcut değil.

Motorola Moto G53’ün küresel versiyonu Çin’de tanıtılan versiyondan daha güçlü bir cihaz olacak gibi görünüyor. Bu telefonun ne zaman resmiyet kazanacağı ve fiyat etiketinde yazacak rakam ise belirsizliğini koruyor.

İLGİLİ HABERLER