Manşetler

Moto G4 Plus Türkiye’de satışa sunuluyor

moto g4 plus
moto g4 plus
Moto G4 Plus

Lenovo’nun Moto serisinin ilk üyelerinden bir tanesi olan Moto G4 Plus Türkiye’de satışa sundu. TurboPower Charger özelliği sayesinde sadece 15 dakikalık şarj ile kullanıcılarına 6 saate varan kullanım sunan Moto G4 Plus, 3000 mAh kapasiteli bir pille birlikte sunuluyor. Parmak izi okuyucusu, telefonunuzu ne şekilde tutarsanız tutun, parmağınızı ve sizi anında tanıyor.

Moto G4 Plus’ın 5 MP ön kamerası ve çift otomatik odaklama özellikli 16 MP arka kamerası bulunuyor. Lazer otomatik odaklama özelliği sayesinde çok hızlı şekilde netleme yapılabiliyor. Google Fotoğraflar uygulamasıyla fotoğraflarınıza çeşitli filtreler, çerçeveler ekleyebilir, fotoğraf karenizi dilediğiniz gibi yeniden şekillendirebilirsiniz. microSD kart yuvası sayesinde depolama alanını 128 GB’a kadar varan miktarda artırmanız mümkün oluyor.

moto g4 plusG4 Plus’ın 5.5 inç Full HD ekranı, Corning Gorilla Glass 3 ekran camıyla kaplı. Böylelikle ekran çizilme ve sıyrılmalara karşı korurken, nano kaplaması ise su ve yağmur sıçramalarından etkilenmesine engel oluyor. Qualcomm Snapdragon 617 işlemciyle çalışan ve 4.5G uyumlu olan G4 Plus aynı zamanda çift simli kart desteğine de sahip.

Bu Android telefonu 1299 TL’lik tavsiye edilen satış fiyatıyla tüketicilere sunuluyor.

moto g4 plus

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER