Teknoloji

Google Moto G Google Play Edition telefonunu ABD’de satışa sundu

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Google’ın ABD’de sattığı Play Edition akıllı telefonlara bir yenisi daha eklendi. Google’ın iştiraki hâline gelen Motorola’nın geçtiğimiz aylarda ABD’de piyasaya sürdüğü Moto G’nin Google Play Edition versiyonu, 179 dolarlık SIM kartsız fiyatıyla ABD’de satışa sunuldu.

moto-g-google-play-edition-150114

Moto G’nin 179 dolarlık fiyatı onu ABD Play Store mağazasındaki en makul fiyatlı akıllı telefon hâline getirdi. Ayrıca bu telefonla birlikte Google’ın geçen yılın ortalarından itibaren sunmaya başladığı Google Play Edition telefonları daha geniş bir fiyat yelpazesine yayılmış; her keseye uygun bir Google Play Edition telefonunun bulunması mümkün kılınmış oldu.

Google Play Store’da satılan ve Google markası taşımayan Play Edition telefonlarının aksine, Moto G’nin Play Edition versiyonunda orijinal versiyona göre değişen çok fazla şey yok. Telefon normalde de hama yakın bir kullanıcı arayüzüne sahipti ve ABD’de kontratsız olarak satılıyordu. Ancak Google Play Edition modelinin orijinal modele göre yeni Android güncellemelerini biraz daha hızlı şekilde alacağını tahmin etmek zor değil. En azından telefonu Google’dan satın alacak olanların böyle bir avantajı olacak.

İlgili >> The Verge

İLGİLİ HABERLER