Teknoloji

Moto Edge X30 paylaşımı pil ömrünü gösteriyor

moto edge x30
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Motorola Moto Edge X30 önümüzdeki perşembe günü resmiyet kazanacak. Akıllı telefon, Qualcomm’un Snapdragon 8 Gen 1 işlemcisini taşıyan ilk cihaz olacak. Motorola’nın yaptığı paylaşımlar, resmi duyuru öncesinde Edge X30 hakkında daha fazla şey öğrenmeyi mümkün kılıyor.

Motorola’nın paylaşımlarıyla pil ömrü, kamera tasarımı ve sensörler hakkında fikir edinilebiliyor. Telefon kısa süre önce Geekbench’in benchmark testinden 12 GB RAM ile geçmişti. Buna ek olarak, bir Motorola yöneticisi tarafından cihazı üretim bandında gösteren bir video da paylaşıldı.

Motorola’nın paylaşımına göre, telefonun arkasında iki adet 50 megapiksel sensör yer alıyor. Bunlardan biri ana kamera, diğeri de ultra geniş açılı kamera işlevi görülüyor. 2 megapiksel portre kamera ve 60 megapiksel ön kamera da telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

Edge X30’a ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 5000 mAh kapasiteli pil verecek. Bu pil 68W hızlı şarj desteğiyle gelecek. Bunun da Motorola adına bir ilk olacağını belirtmek gerekiyor. Akıllı telefon, Motorola’nın son yıllarda çıkardığı cihazlardan farklı olarak NFC ile gelecek.

Motorola Moto Edge X30 hakkında pek çok detay şimdiden biliniyor. Telefonun fiyatını ve piyasaya çıkış tarihini öğrenmek içinse 9 Aralık’a kadar sabretmek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER