Teknoloji

Moto E7 sızıntısı tasarımı ve özellikleri gösteriyor

moto e7

Motorola Moto E6’yı geçtiğimiz yıl temmuz ayında tanıtmıştı Dolayısıyla bu akıllı telefonun takipçisinin de yakın zamanda resmiyet kazanması bekleniyor. Moto E7 ile ilgili sızıntılar da bu beklentiyi destekliyor.

Akıllı telefon bir süre önce Google Play Console’da görülmüştü. Şimdi de akıllı telefonu gösteren yeni canlı fotoğraflar ortaya çıktı. Bu fotoğraflar tasarımın yanı sıra telefonun bazı teknik özelliklerini de görmeyi sağlıyor.

Buna göre, Moto E7’nin kalbinde Qualcomm Snapdragon 632 işlemci bulunacak. Bu işlemciye 2 GB RAM ve 32 GB dahili depolama alanı ya da 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanı eşlik edecek.

Akıllı telefon kutusundan Android 10 işletim sistemiyle çıkacak. Daha önceki sızıntılara göre, Moto E7’de 1520 x 720 piksel çözünürlüklü 6.2 inç bir ekran bulunacak. 13 megapiksel ana arka kameraya 2 megapiksel kamera eşlik edecek. Telefonun önündeki çentik ise 5 megapiksel kameraya ev sahipliği yapacak. Moto E7’ye ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 3550 mAh kapasiteli pili verecek.

Moto E7’nin parmak izi tarayıcısının arka paneldeki Motorola logosuna yerleştirildiği fotoğraflardan anlaşılıyor. Fotoğrafları paylaşan kaynak arka panelin cam olduğunu belirtse de, Moto E7’nin “uygun fiyatlı” bir cihaz olarak konumlandırılması nedeniyle ana materyalin plastik olma ihtimali biraz daha yüksek görünüyor.

Moto E7 ile ilgili bilinenlerin artması, akıllı telefonun yakında resmiyet kazanması yönündeki beklentiyi kuvvetlendiriyor. Motorola’dan temmuz ayı bitmeden bir duyuru gelmesinin sürpriz olmayacağı rahatlıkla söylenebilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER