Teknoloji

Moto E7 Plus ve E9 Plus’ın resmi fotoğrafları ortaya çıktı

moto e7 plus

Motorola yakında Moto E7 Plus ve Moto E9 Plus adını taşıyan iki orta segment telefon çıkarmaya hazırlanıyor. Bu iki telefondan E7 Plus’a ait teknik özellikler ve canlı fotoğraflar geçtiğimiz haftalarda internete sızmıştı. E9 Plus ise resmi kayıtlarda görülmüştü. Şimdi de ünlü duyumcu Evan Blass, E7 Plus ve E9 Plus’a ait resmi fotoğrafları . Bu fotoğraflar telefonların tasarımlarını ve renk seçeneklerini gösteriyor.

Moto E7 Plus’ta çentikli bir ekran mevcut. Akıllı telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 5000 mAh kapasiteli pili veriyor. Bu pil 10W şarj hızını destekliyor. E7 Plus’ın kalbindeki Snapdragon 460 işlemciye 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanı eşlik ediyor.

Fotoğraflarda telefonun arka panelindeki parmak izi tarayıcısı da görülüyor. Bu tarayıcının üzerindeki kare şeklindeki kamera modülünde ise iki adet sensör yer alıyor. Ana sensörün 48 megapiksel çözünürlüklü olacağı söylense de, diğer sensörün teknik özellikleri şu an için bilinmiyor. Mavi ve turuncu renk seçenleri görülen telefonun Plus olmayan versiyonunun da tanıtılabileceği belirtiliyor.

moto e7 plus

G9 Plus’ta ise ön kamera ekranın sol üst köşesindeki deliğe yerleştirilmiş. Arka kamera sistemi de yine sol üstte dikdörtgen bir modülün içinde bulunuyor. Burada üç kamera sensörü yer alıyor. Ana kamera görevini 64 megapiksel sensör üstleniyor.

Telefonun parmak izi tarayıcısı sağ kenarda bulunuyor. Ses kontrol ve Google Asistan tuşları ise sola yerleştirilmiş. 4 GB RAM, 128 GB depolama alanı, 30W şarj destekli 4700 mAh pil telefonun özellikleri arasında yer alıyor. E9 Plus mavi ve bronz renk seçenekleriyle gelecek.

Moto E7 Plus ve E9 Plus için henüz kesin bir tanıtım tarihi açıklanmış değil.

İLGİLİ HABERLER