Teknoloji

Moto E4 Plus ve Moto E4 17 Temmuzda tanıtılabilir

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

moto e4 plusLenovo’nun yeni Moto E serisi telefonlarının piyasaya ne zaman çıkacağı uzun süredir merak ediliyor. Telefonlara dair sızıntıların artması, bu tarihin fazla uzak olmadığını gösteriyor. Son haberlere göre, Moto E4 Plus ve Moto E4 adını taşıyan yeni telefonlar 17 Temmuzda tanıtılacak.

Moto E4’ün ABD’de 185 dolar karşılığında satılacağı iddia ediliyor. Akıllı telefonun Avrupa’da da 150 avro fiyat etiketiyle raflardaki yerini alması bekleniyor. E4 Plus’ın ise Avrupa’da 190 avro, ABD’de ise 235 dolar karşılığında satılması öngörülüyor.

Giriş seviyesinde konumlanan E4 ve E4 Plus’a dair pek çok bilgi daha önce ortaya çıkmıştı. Sızıntılar akıllı telefonların bileşenlerinin yanı sıra tasarımları konusunda da fikir vermişti. Her iki telefonda da MediaTek MT6737 yonga setinin bulunması bekleniyor. Bu işlemciye 2 ya da 3 GB RAM ve 16 GB dahili depolama alanının eşlik etmesi öngörülüyor. MicroSD kart yuvasıyla bu alanı büyütmenin de mümkün olacağı belirtiliyor.

Moto E4 Plus 5.5 inç ekrana sahip olacak

E4 Plus’ta 720p çözünürlüklü 5.5 inç ekranın bulunması bekleniyor. E4’te ise çözünürlük değişmese de ekran boyutu 5 inçe iniyor. E4 Plus’ta 13 megapiksel arka kamera ve 5000 mAh kapasiteli pilin bulunacağı konuşuluyor. Standart E4’te ise arka kamera çözünürlüğü 8 megapiksele iniyor. Akıllı telefonda ise 2800 mAh kapasiteli pilin yer alacağı söyleniyor.

İLGİLİ HABERLER