Teknoloji

Moto E4 Plus sızıntısı telefonun bileşen listesini ortaya çıkardı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

moto e4 plusMoto E4 Plus ile ilgili ilk somut bilgiler, geçtiğimiz ay ortaya çıkmıştı. ABD Federal İletişim Komisyonu’na sunulan belgeler, telefonun 5000 mAh kapasiteli bir pile sahip olacağını göstermişti. Bu da uzun pil ömrüne sahip bir telefon arayanları heyecanlandırmak için yeterli olmuştu. İnternete sızan yeni bir belge, E4 Plus’ın diğer bileşenlerini de görmeyi sağlıyor.

E4 Plus’ta 5.5 inç büyüklüğünde 2.5D bir ekranın bulunması bekleniyor. Telefonun 1.3 GHz dört çekirdekli MediaTek MT6737 işlemcisine ise 3 GB RAM ve 32 GB dahili depolama alanının eşlik edeceği söyleniyor. MicroSD kart desteği sayesinde bu alanın üzerine 128 GB daha eklenebileceği ifade edildi. Akıllı telefonun grafik yükünü de Maliu-T720 MP2 GPU’nun çekeceği belirtiliyor.

13 megapiksel çözünürlüklü arka kamerayı 5 megapiksel çözünürlüklü ön kameranın tamamlayacağı söyleniyor. Telefonun varlığı büyük ölçüde doğrulanmış tek bileşeni olan çıkarılabilir 5000 mAh kapasiteli pil ise E4 Plus’ın en büyük kozu olacak gibi görünüyor.

Moto E4 Plus 20 Haziranda tanıtılabilir

Özellik listesinin yanı sıra telefona ait olduğu söylenen fotoğraflar da internete sızdı. Bu fotoğraflarda telefonun ekranında 20 Haziran tarihi görülüyor. Dolayısıyla E4 Plus’ın söz konusu tarihte gün yüzüne çıkması şaşırtıcı olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER