Eğlence

Honest Game Trailers’ın videosu Mortal Kombat X’i tüm çıplaklığıyla açıklıyor

Kulağa oldukça saçma gelen pek çok şeyi gerçekmiş gibi gösterebilmeleri; dövüş oyunlarının büyülü, ancak aynı zamanda da saçma yönleri arasında bulunuyor. Özellikle dövüş oyunlarının tek oyunculu modlarında adeta bir kan gölünde yüzermiş gibi ilerlemesi, gerçeklik hissi arayan oyuncularda farklı hisler uyandırıyor.

Son dönemin en popüler dövüş oyunu konumunda olan Mortal Kombat X’te de, söz konusu kanlı sahneleri sıklıkla görmek mümkün oluyor. Bu kanlı sahnelerle ilgili uyarı oyunun başında yapılsa da, Mortal Kombat X’te oyuncuları aslında nelerin beklediği Honest Game Trailer tarafından hazırlanan videoda anlatılıyor.

[quote_box_center] İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Mortal Kombat X: Kavga zamanın ruhuna uygun biçimde devam ediyor [/quote_box_center]

Bugüne kadar hazırladıkları videolarla oyunlara farklı bir açıdan bakma imkanı sağlayan Honest Game Trailers ekibi, tecrübesini Mortal Kombat X için hazırladığı videoda da ortaya koymayı başarıyor. Video oyuna farklı bir açıdan bakarken, bunu eğlenceli bir dil kullanarak gerçekleştiriyor.

İLGİLİ HABERLER