Teknoloji

Mor renkli iPhone 12 ve iPhone 12 mini Türkiye’de satışa sunuldu

mor iphone 12

Apple’ın 20 Nisan’daki İlkbahar etkinliğinde dikkatler daha çok AirTag ile yenilenen iMac ve iPad Pro üzerindeydi. Ancak iPhone 12 ve iPhone 12 mini için yeni sunulan mor renk seçeneği de iPhone tutkunları için dikkat çekiciydi. Mevcut beş renk arasına eklenen mor renk ile birlikte şimdi iPhone 12 veya 12 mini satın almak isteyenler için daha fazla seçenek var. Bu yeni renk seçeneği Türkiye’de de satışa sunuldu.

Apple Türkiye’nin web sitesine girip iPhone 12 veya iPhone 12 mini siparişi vermek isteyenler, renk seçenekleri arasında moru da görecekler. Üstelik Apple, ana sayfasında da mor iPhone 12 ve iPhone 12 mini modellerini öne çıkarıyor.

iPhone 12 ve iPhone 12 mini fiyatları

Yeni renk seçeneğine sahip iPhone 12 ve 12 mini modellerinin fiyatlarında bir değişiklik yok. 12 mini için diğer renk seçeneklerinde olduğu gibi 9999 TL’lik başlangıç fiyatı var. iPhone 12 için de başlangıç fiyatı 10999 TL. 64 GB, 128 GB ve 256 GB depolama alanı seçenekleri mevcut.

Daha önce yayınladığımız iPhone 12 ve iPhone 11 karşılaştırmasında, Apple’ın bir önceki nesilde daha fazla renk seçeneği sunduğunu söylemiştik. Şimdi mor renk seçeneğinin eklenmesiyle birlikte her iki seride de toplam renk seçeneği altıya çıkmış oldu. Siyah, beyaz ve kırmızı ortak renk seçenekleri olurken, diğer renk seçenekleri tonlamalar açısından farklılık gösteriyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER