Teknoloji

Mophie Samsung Galaxy S6 için hazırladığı şarjlı kılıfını duyurdu

samsung-galaxy-s6-on-inceleme-23

Yakında şarjlı kılıf içinde bir Samsung Galaxy S6 görmek epey yaygın bir durum haline gelebilir. Samsung, geçtiğimiz pazar günü tanıttığı Galaxy S6 ve Galaxy S6 edge ile yekpare bir kasa tasarımına geçiş yapmış ve çıkarılabilir pile, en azından Galaxy S serisinde, veda etmişti. Samsung Galaxy S6’nın pil ömrünün iPhone 6’ya kıyasla daha uzun olduğu öngörülse de, çıkarılabilir pil kullanımından vazgeçilmesiyle Samsung’un kendisini özel kılan yönlerinden birini kaybettiğini düşünenlerin sayısı az değil. Galaxy Note 4 ve Galaxy S5 kullanıcılarının kendilerini uzun günlere ekstra bir pille hazırlama şansına Samsung Galaxy S6 kullanıcıları sahip olamayacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Samsung Galaxy S6 Ön İnceleme

Samsung ise pilin çıkarılamamasının yarattığı olumsuz havayı, Galaxy S6’nın dünyanın en hızlı şarj edilen telefonu olduğu iddiası ve kablosuz şarj özelliğiyle kırmaya çalışıyor. Galaxy S6’nın tasarımını mükemmelleştirmek için çıkarılabilir pilden taviz veren Samsung’la aynı istikamette düşünmeyenlerin yardımına ise Mophie koşuyor. iPhone kullanıcılarına uzun süredir şarjlı kılıflar sunan şirket, Samsung Galaxy S6 sahiplerinin karşısına da benzer bir ürünle çıkıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Samsung Galaxy S6 edge Ön İnceleme

Mophie’den yapılan açıklamada hem Samsung Galaxy S6 hem de Galaxy S6 edge’de kullanılabilen şarjlı kılıfların üretildiği belirtildi. 99.95 dolardan satılacak 3300mAh kapasiteli şarjlı kılıflar, Samsung’un yeni telefonlarına yüzde 100’den fazla ekstra şarj imkanı sunacak. Mophie’nin Samsung Galaxy S6 ve S6 edge için hazırladığı şarjlı kılıflar hızlı şarj desteği de sunuyor ve en azından çıkış döneminde Samsung tarafından onaylanan yegane şarjlı kılıflar olma özelliğini taşıyor. Mophie kılıflarının Samsung Galaxy S6 ve S6 edge’i düşmelere karşı koruyacağı sözünü vermeyi de ihmal etmedi.

İLGİLİ HABERLER