Teknoloji

Mophie ilk iPhone X şarj kılıfını satışa sundu

mophie juice pack air

Apple, iPhone X‘u bundan tam bir yıl önce 3 Kasım’da satışa sunmuştu. Cupertino merkezli şirket, iPhone Xs ve Xs Max‘i tanıtmasının ardından iPhone X satmayı bırakmıştı. iPhone X’un üretimi ve satışı durdurulsa da, bu durum cihaz için yeni aksesuarların çıkarılmasını engellemiyor. Mophie de Juice Pack Air adını taşıyan ilk şarj özellikli kılıfını piyasaya sürdü.

Juice Pack Air, sadece iPhone X ile uyumlu. Bu yıl tanıtılan iPhone Xs ile Juice Pack Air’i birlikte kullanmak mümkün olmuyor. Ekstra 1720 mAh pil desteği sağlayan Juice Pack Air, ekstra 30 saat daha kullanım süresi veriyor.

Standart şarj özellikli kılıflar, kablosuz şarjı desteklemek için çok kalın olsa da, Juice Pack Air de böyle bir durum söz konusu değil. Bu sayede telefon Qi standardını destekleyen bir kablosuz şarj ünitesine yerleştirildiğinde hem iPhone X’un hem de kılıfın pilini doldurmak mümkün olacak.

Mophie Juice Pack Air satışa sunuldu

iPhone X için sunulan şarj özellikli kılıfların sayısı oldukça az. Mophie’nin kılıfı Apple’dan MFi sertifikasını alan ikinci iPhone X şarj kılıfı olurken, bu durumun temel sebebinin Apple’ın telefonun anten performansını koruma isteği olduğu belirtiliyor. Mophie Juice Pack Air, 99.95 dolarlık fiyat etiketiyle şirketin internet sitesinde satışa sunuldu.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER