Teknoloji

Bu aksesuar iPhone, Apple Watch ve AirPods’u aynı anda şarj ediyor

mophie kablosuz şarj

Apple yurt dışında Mophie’nin iki çoklu cihaz destekli kablosuz şarj aksesuarının satışına başladı. 99.95 dolar fiyatlı Dual Wireless Charging Pad ve 139.95 dolarlık 3-in-1 Wireless Charging Pad cihazlarının her biri şirketin web sitesi üzerinden satışa sunuldu. Gelecek haftadan itibaren de Apple Store’lara gelmeye başlayacak. Bu arada

Dual Wireless Charging Pad, matın üstüne yerleştirilen her bir iPhone’a maksimum 7.5W güç beslemesi sağlıyor. Eğer kablosuz şarj kutulu AirPods varsa, onları da şarj etmek mümkün oluyor. Ancak Apple Watch bu aksesuar ile şarj edilemiyor. Onun için arkaya, üçüncü bir cihazı şarj etme amaçlı USB-A portu yerleştirilmiş. Böylelikle Apple Watch, Powerbeats Pro veya benzeri cihazlar şarj edilebiliyor.

mophie kablosuz şarj
Mophie Dual Wireless Charging Pad

AirPower’ın yapamadığını Mophie’nin kablosuz şarj aksesuarı yapıyor

3-in-1 Wireless Charging Pad ise AirPods ve Apple Watch için özel şarj yuvaları barındırıyor. Aynı zamanda iPhone veya başka bir kablosuz şarj destekli cihazın sığacağı bir yuva daha var. Aynı anda üç tane Apple ürününü şarj edebilirsiniz. Ancak Mophie’nin çözümü, Apple’ın iptal ettiği AirPower ürünü gibi değil. Her bir cihazı şarj etmek için doğru yere yerleştirmelisiniz. Aynı zamanda Apple Watch da matın üstünde değil, kendisine ayrılmış stand üzerinde durmalı.

Mophie’nin 3’ü bir arada kablosuz şarj matı, şimdiye kadar gördüğümüz en kapsamlı kablosuz şarj cihazlarından bir tanesi gibi görünüyor. Umarız, bu aksesuarı yakın zamanda Türkiye’de de görürüz.

İLGİLİ HABERLER