Teknoloji

Moleskine Smart Writing Set ile alınan notlar Windows 10’a da aktarılıyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

moleskine smart writing setMoleskine Smart Writing Set (Akıllı Yazım Seti) geçtiğimiz yıl görücüye çıkmıştı. Kullanıcıların bu sette bulunan özel Moleskine defter üzerine aldığı notların iOS ve Android uygulamasına aktarılabilmesi, setin en önemli satış noktası olarak öne çıkmıştı. Bu imkânı sağlayan Moleskine Notes uygulamasına artık Windows 10 üzerinden de erişilebiliyor.

Böylelikle kullanıcıların setin özel defteriyle aldıkları notlar, gerçek zamanlı olarak Windows 10 işletim sistemli cihazlarda da görülebilecek. Moleskine Notes uygulamasının Windows 10 versiyonu için bir para ödemek gerekmiyor. Ancak Paper Tablet adını taşıyan özel defter ve Pen+ isimli özel kalemden oluşan set, 199 dolar karşılığında satılıyor. Yedek defterlerin fiyat etiketinde de 29.90 dolar yazıyor.

Moleskine’in Windows 10 uygulaması, elle yazılan notları dijitalleştirerek iCloud, Google Drive, Evernote gibi servislere gönderiyor. Uygulama, Windows 10’a özgü bazı özellikleri de barındırıyor. Örneğin, kullanıcılar tarafından deftere çizilen resimler ve tablolar PowerPoint, OneNote ve Word gibi uygulamalara aktarılabiliyor. Böylelikle sunum oluşturmak veya fikirleri insanlara daha iyi aktarabilmek kolaylaşıyor.

Moleskine Smart Writing Set ortak çalışma imkânı da sunuyor

Moleskine Smart Writing Set, Windows 10 kullanıcılarına ortak çalışma imkânı da sağlıyor. “Collaborative Ideation” (Ortak Kavrayış) adını taşıyan bir özellik ise sete sahip altı arkadaşın akıllı kalemlerini bağlayarak ortak bir çalışma yürütmesini mümkün kılıyor.

İLGİLİ HABERLER