Teknoloji

Mobvoi TicWatch Pro S Wear OS deneyimini uygun fiyatla sunuyor

mobvoi ticwatch pro s

Mobvoi, TicWatch Pro 3’ün takipçisi olan TicWatch Pro S akıllı saati tanıttı. TicWatch Pro S’in en dikkat çekici özelliklerinden biri olarak “Dual Display” teknolojisi öne çıkıyor. Burada AMOLED ekranın üzerine daha uzun pil ömrü sağlamak amacıyla daima açık bir LCD panel de ekleniyor. Özel sağlık uygulamaları da taşıyan akıllı saatin yurt dışı satış fiyatı 259.99 dolar olarak belirlense de, eski bileşenler taşıması TicWatch Pro S’in cazibesini düşürüyor.

TicWatch Pro S’in yurt dışı satış fiyatı TicWatch Pro 3’ün fiyatının 40 dolar altında. Ancak bu fiyat, büyük tavizler sonucunda uygulanabilmiş gibi görünüyor. TicWatch Pro 3’teki Qualcomm Snapdragon Wear 4100 işlemci, TicWatch Pro S’te yerini 2016 çıkışlı Snapdragon Wear 2100’e bırakıyor.

TicWatch Pro S, Pro 3’e kıyasla çok az daha kalın ve geniş bir kasaya sahip. Ancak buna rağmen, pil kapasitesinin azalması göze çarpıyor. Pro 3’te 577 mAh olan kapasite, Pro S’te 415 mAh’e iniyor.

Başka bir senaryoda bu göz ardı edilebilir bir fark olsa da, pil ömrü Wear OS platformunun iyileştirilmesi gereken noktalarından biri olduğu için bu durum dikkat çekiyor.

Mobvoi TicWatch Pro S ABD, İngiltere ve Avrupa’da satışa sunuldu.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER