
Samsung ile Apple arasında Avustralya’da görülen Samsung Galaxy Tab 10.1 ihtiyati tedbir davasında kazanan Samsung oldu. Hatırlarsanız Apple, Samsung Galaxy Tab 10.1’in, kendi ürünlerini taklit ettiği gerekçesiyle Avustralya’daki satışının yasaklanmasını talep etmiş ve bu amaçla geçici ihtiyati tedbir kararı alınması için bu ülkede mahkemeye başvurmuştu. Mahkeme Apple’ın talebini haklı bulmuş ve ekim ayı ortasında Galaxy Tab 10.1’in satışını geçici olarak yasaklamıştı.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Samsung Galaxy Watch 9 ve Ultra 2’nin tasarımı erken ortaya çıktı

Galaxy M47 5G için geri sayım başladı, Samsung tasarımı gösterdi

Samsung Galaxy A27 tanıtım öncesinde yeniden ortaya çıktı

Samsung Galaxy Z Fold 8 ve Z Flip 8 daha yüksek fiyatlarla gelebilir

Samsung’un Spider-Man paylaşımı Galaxy Z Fold 8 Ultra’yı ortaya çıkarmış olabilir
Samsung bu kararı temyize götürmüştü. Üst mahkeme ay başında görülen duruşmada Samsung’un talebini haklı bulmuş ve Galaxy Tab 10.1’in üstündeki satış yasağının kaldırılmasına hüküm getirmişti. Ancak Apple’a temyiz yolu da açık bırakılmış, bu nedenle Galaxy Tab 10.1 üzerindeki ihtiyati tedbir bir hafta daha uzatmıştı. Geçen bir haftalık sürede Apple’ın yaptığı itirazı kabul etmeyen mahkeme Galaxy Tab 10.1’in ihtiyati tedbir kararının kaldırılmasına karar verdi. Böylelikle Avustralya’dakiler Samsung Galaxy Tab 10.1’e resmi olarak kavuşmuş oldu.
Samsung Galaxy Tab 10.1 yasağın kaldırılmasıyla birlikte Avustralya’da 579 Avustralya doları karşılığında satışa sunuldu. Tabletin 3G modeli de 729 Avustralya doları karşılığında satılıyor.
İlgili – Reuters
⚡️⚡️ BU FIRSATLAR İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR ⚡️⚡️
Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.


