Samsung ile Apple arasında dünyanın dört bir yanında karşılıklı açılmış davalar bulunuyor. Geçtiğimiz ağustos ayında Apple, Avrupa’da yetkili makamlara şikayette bulunarak Samsung’un Galaxy serisine mensup üç cihazın elinde bulundurduğu belli sayıdaki patenti ihlâl ettiğini iddia etmişti. Hollanda’nın hukuki organları Samsung’un şikayet konusu olan patentlerin bir tanesi hariç hiçbirisini ihlal etmediğine karar vermiş ve tek bir patent yüzünden ihtiyati tedbir uygulama kararı almıştı.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Samsung Galaxy A55 için beklenen One UI 9 beta güncellemesi çıktı

Samsung Galaxy A07s çıktı, Türkiye modeli şimdiden göründü

Samsung Galaxy A07s 90 Hz ekran ve 5000 mAh pille geldi

Samsung Galaxy A35 için beklenen One UI 9 beta işareti geldi

Samsung Mistral’e yatırım yaptı, şirketin değeri 21 milyar avroyu aştı
Söz konusu patent bir akıllı telefondaki fotoğraflar içinde gezinme ve bunların görüntülenmesiyle ilgili. Samsung, Galaxy S, Galaxy S II ve Galaxy Ace cihazlarında mahkemenin ilgili karar aldığı yöntemde düzeltme yaptıktan sonra bunları Hollanda’da yeniden piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Samsung yetkilisi James Chung güncellenen cihazların ne zaman piyasaya çıkacağı konusunda net bir bilgi vermedi. Yine de, “Teknik problemi çözdük ve ürünleri sorunu hâlledecek şekilde güncelledik. Cihazlar yakın zamanda piyasada olacaktır.” diye konuştu.
İlgili – Android Community
İlgili – Reuters
Günün Öne Çıkan Fırsatları

REKLAM — Bu içerikte satış ortaklığı bağlantıları bulunmaktadır. Bu bağlantılar üzerinden yapılan alışverişlerden Teknoblog komisyon kazanabilir.






