Lenovo, 2012 yılının ikinci yarısında bir Windows Phone cihazı çıkarma niyetinde olduğunu doğruladı. Lenovo’nun Windows Phone cihaz planları sürpriz sayılmaz, çünkü birkaç hafta önce Lenovo logosu taşıyan bir Windows Phone cihazının fotoğrafı internete sızmıştı. Lenovo LePhone Ürün Yöneticisi Yue Chen de iMobile’a verdiği röportajda söz konusu cihazın varlığını doğruladı.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

WhatsApp iPhone’da ikinci hesap ekleme seçeneğini açtı

iOS 27 ile Düşük Güç Modu artık daha az performans kaybı yaşatıyor

iPhone 18 Pro kamerasında asıl değişim lenslerde olabilir

ChatGPT Plus Türkiye fiyatı App Store’da ikiye katlandı

Anthropic’in iki yapay zekâ modelinin erişime kapatılmasında Amazon’un etkisi tartışılıyor
Chen, Lenovo’nun Windows Phone cihazı için çıkış takvimini netleştirdiğini ve hedef olarak 2012’nin ikinci yarısını seçtiğini dile getirdi. Bu haber Microsoft’un 2012 yılının başlarında Çince Windows Phone cihazları çıkarma arayışında olduğuna ve bu amaçla Çin’de faaliyet gösteren ve ülke genelinde 700’den fazla mağazası bulunan perakende zinciri Suning ile işbirliğine gidileceğine dair haberlerin üstüne geldi.
Yukarıdaki fotoğrafta görülen Lenovo markalı Windows Phone cihazı şirketin LePhone S2 adını taşıyan Android akıllı telefonuyla aynı tasarıma sahip gibi görünüyor. İlk prototiplerden olduğu düşünülen cihazın en son sürüm olan Windows Phone 7.5 Mango ile çalıştığı görülüyor. Önümüzde birkaç aylık zaman var ve bu süre zarfında Lenovo’nun piyasaya süreceği cihazla ilgili birçok değişiklik görülebilir.
İlgili – WinRumors
⚡️⚡️ BU FIRSATLAR İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR ⚡️⚡️
Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.



