Teknoloji

Apple ile HTC arasındaki patent duruşmasının kararı yine ertelendi

Apple ile HTC arasındaki patent duruşmasının kararı yine ertelendi
Haberleri Kaçırma! Teknoblog'u Google Arama'da tercihli kaynağın yap ve En Çok Okunan Haberler'de bizi daha sık gör.
Tercihli Kaynak Ekle

Apple ile HTC arasındaki patent duruşmasının kararı yine ertelendiApple, ABD’de HTC’ye karşı açtığı dava kapsamında HTC’nin bazı cihazlarının bu ülkeye ithâlinin durdurulmasını talep ediyor. Söz konusu davayla ilgili karar bir kez ertelenmişti. HTC’nin bilgilendirmesine göre mahkeme bir kez daha karar duruşmasını erteledi. Amerikan Uluslararası Ticaret Komisyonu’nun (ITC)  davayla ilgili kararını dün açıklaması bekleniyordu.

Gelen bu son ertelemeyle birlikte karar da 19 Aralık gününe ertelendi. ITC gelen bu ikinci ertelemenin nedeni konusunda açıklama yapmadı. Eğer Apple kazanırsa bu durumda HTC için ciddi sonuçlar doğabilir. Tayvanlı şirketin bazı ürünlerinin ABD’de satışı durabilir. Eğer Apple kaybederse, bu durumda HTC’nin de Apple’a karşı, elinde bulundurduğu bazı patentlerin ihlâli nedeniyle, yine ITC nezdinde açtığı davanın sonucu merakla beklenecek. Ne Apple ne de HTC’den geciken mahkeme kararıyla ilgili bir açıklama gelmedi. Herhalde ITC’nin yetkilileri nasıl bir karar verecekleri konusunda hâla kara kara düşünüyor.

İlgili – BusinessWeek

KÜÇÜK EV ALETLERİNDE FIRSATLAR

Küçük Ev Aletlerinde Premium\'a Özel Sepette %5 İndirim Fırsatı
Seçili Vantilatörlerde Premium\'a Özel Sepette Net indirim!
Seçili Televizyonlarda Premiuma Özel Sepette %5 Net İndirim!
Roborock Markalı Süpürgelerde Sepette %8 İndirim!
Arnica GH21480 Diamond Blender Set

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.