Eğlence

Mobil video düzenleme aracı Premiere Rush şimdi Android’de

adobe premiere rush cc android

Adobe Premiere Rush CC uygulaması geçtiğimiz ekim ayında masaüstü ve iOS platformlarına gelmişti. Bu uygulama nihayet Android’e de geldi.

Video düzenleme uygulaması, Adobe’nin daha güçlü Creative Cloud yazılımları olan After Effects, Audition ve Premiere Pro’nun bazı önemli özelliklerini barındırıyor. Örneğin, Adobe Stock’tan hareketli grafik şablonları alınarak düzgün geçişler sağlanıyor. Aynı zamanda arka planda çalan müziği görüntüyle uyumlu ve dengeli hâle getirilen özellikler de mevcut.

Adobe bu uygulamanın YouTube yapımcıları ve çevrimiçi video yapımcıları için özel olarak tasarlandığını söylüyor. Facebook, Instagram, YouTube ve Twitter gibi sosyal platformlar için optimize edilmiş dışa aktarma seçenekleri bulunuyor. Premiere Rush’a video başlığı ve açıklamalar gibi bilgileri girdikten sonra, her bir uygulama için ayrı ayrı uğraşmadan video çıkışı alabilirsiniz. Ayrıca uygulama projelerinizi buluta otomatik olarak eşzamanlıyor. Böylelikle projelere mobilde veya masaüstündeki Rush CC uygulamalarından devam etmeniz mümkün oluyor.

Eğer bir Creative Cloud abonesiyseniz, Premiere Rush çeşitli planlar içinde bulunuyor. Sadece bu uygulamayı kullanmak isteyenlerin de ayda 9.99 dolar ödemeleri gerekiyor. Bu para karşılığında 100 GB’lık bulut depolama alanı da veriliyor. Ayrıca kullanıcılara sınırsız proje oluşturma imkanı sunan, ancak sadece üç projenin dışa aktarımına izin veren Başlangıç planı da ücretsiz olarak sunuluyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER