Manşetler

Mobil operatörler ücretsiz görüşme ve internet desteği sunuyor

mobil operatörler
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

mobil operatörler15 Temmuz 2016 akşamı Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin seçilmiş cumhurbaşkanına, hükümetine ve devlet organlarına karşı başlatılan darbe girişiminin engellenmesinin ardından mobil operatörler de yayınladıkları mesajlarla bu girişimi kınadılar. Ayrıca her üç operatör de abonelerinin iletişim ihtiyaçlarını kesintisiz şekilde gerçekleştirmeleri için ücretsiz görüşme ve veri iletişimi imkanı sunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: 15 Temmuz darbe girişiminin engellenmesinde teknolojinin büyük katkıları

Türk Telekom

Türk Telekom mobil hatlı müşterilere ücretsiz kullanmaları için dakika ve internet yüklemesi yaparken, Türk Telekom Wi-Fi noktalarında da bir hafta boyunca ücretsiz internet kullanımı imkanı sunuluyor.

Türk Telekom’dan konuyla ilgili olarak aşağıdaki açıklama yapıldı:

Türk Telekom olarak ülkemizin karşı karşıya kaldığı darbe girişiminin büyük bir kararlılık ve milli iradenin gücüyle bertaraf edilmiş olmasını memnuniyetle karşılıyor; bu uğurda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah?tan rahmet; yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

Kesintisiz hizmet vermeyi sürdürmek ve tüm müşterilerimizin iletişim ihtiyacını karşılamak üzere tüm önlemleri almış bulunmaktayız. Bu kapsamda aşağıdaki hizmetleri ücretsiz olarak sunacağız.

  • Mobil hatlı müşterilerimizin kullanımı için ücretsiz dakika ve internet yüklemesi
  • Tüm Türkiye’ye Türk Telekom Wi-Fi noktalarında 1 hafta boyunca ücretsiz internet kullanımı
  • Tüm Türkiye’de 1 hafta boyunca ankesörlü telefondan şehiriçi ve şehirlerarası aramalarda ilk 5 dakika ücretsiz konuşma
  • Tüm Türkiye’de ev telefonu kullanan bireysel müşterilerimize 1 hafta boyunca şehir içi ve şehirlerarası 3 bin dakika ücretsiz konuşma

İlave olarak 17 Temmuz Pazar günü tüm Türk Telekom ofisleri müşterilerimizin iletişim ihtiyaçlarını karşılamak üzere açık olacaktır.

81 ilde görev yapan tüm Türk Telekom personeli, görevinin başında olup, halkımızın iletişim ihtiyaçlarını karşılamak üzere çalışmalarına devam etmektedir.

Turkcell

Turkcell’den geçilen bir bilgi mesajında “Halkımızın haberlere ve resmi duyurulara anında ulaşıp gelişmeleri mobil cihazlarından kesintisiz takip edebilmeleri için tüm Turkcell TV+’lılara TV+’a özel ücretsiz ek 4 GB internet yüklemesi yapılmıştır.” şeklinde bir ibare yer alıyor.

Buna ek olarak Turkcell de tüm abonelerine ücretsiz konuşma, SMS ve internet yüklemesi yapacağını açıkladı. Operatörden gelen mesaj aşağıdaki gibi:

Türkiye’nin Turkcell’i olarak yaşanan süreçte halkımızın kesintisiz iletişimini sağlamak adına tüm gücümüzle çalışıyor ve hiçbir hizmetin aksamaması için gerekli tüm önlemleri alıyoruz.

Bu kapsamda vatandaşlarımızın acil iletişim ihtiyaçlarını karşılayıp yakınlarına ulaşabilmeleri için tüm Turkcell’lilere ücretsiz konuşma, SMS ve internet yüklemesi yapılacaktır.

Haberlere ve resmi duyurulara anında ulaşıp gelişmeleri mobil cihazlardan kesintisiz takip etmek için Turkcell TV+ uygulamasının (http://www.turkcell.com.tr/tr/tvplus) kullanılabileceğini hatırlatır, kamuoyuna saygıyla duyururuz.

Vodafone

Vodafone da abonelerine acil iletişim ihtiyaçlarında destek olmak için haftasonu geçerli ücretsiz 150 dakika konuşma ve 250 MB internet tanımlaması yaptı.

Mobil operatörden konuyla ilgili olarak aşağıdaki açıklama yapıldı:

Dün gece ülkemizin demokratik kurumlarına karşı yapılan dehşet verici saldırıları şiddetle kınıyoruz. Hayatını kaybeden masumlara Allah’tan rahmet, yakınlarına ve halkımıza başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyoruz. Bu zor günlerde halkımızın yanındayız, birlik ve düzenin yeniden kurulmasından dolayı mutluyuz.

Vodafone Türkiye olarak bu süreç boyunca kesintisiz hizmet vermeyi sürdürmek üzere tüm önlemleri almış bulunmaktayız. Acil iletişim ihtiyaçlarına destek olmak için tüm abonelerimize haftasonu geçerli ücretsiz 150 dakika konuşma ve 250MB internet tanımlanmaktadır.

İLGİLİ HABERLER