Eğlence

MixRadio müzik dinleme servisi iOS ve Android’e geliyor

mixradio-200515

Çevrim içi müzik servisi MixRadio 2007’de Nokia tarafından kurulmuş; Nokia’nın Cihazlar ve Servisler biriminin Microsoft’a satılmasıyla birlikte MixRadio, yazılım devinin çatısı altına girmişti. Microsoft da MixRadio’yu geçtiğimiz yılın sonlarında Japonya merkezli LINE’a satmıştı. Satışın ardından beklenen genişlemeyi gerçekleştiren MixRadio, iOS ve Android uygulamalarını yayınlayarak yeni cihazların kapısını açtı.

MixRadio, iOS ve Android uygulamalarıyla birlikte bir müzik servisi olarak cazibesini artırmayı başardı. Halihazırda 31 ülkede faaliyet gösteren MixRadio, kullanıcılara ücretsiz müzik dinleme fırsatını ücretsiz radyo benzeri bir servisle sağlıyor. Kapsama alanını genişleten MixRadio, Windows Phone’daki yolculuğunu da sürdürecek. CEO Jyrki Rosenberg, Windows Phone’daki mevcut kullanıcılarına muhteşem bir hizmet sunmaya devam edeceklerini belirtti.

Aynı zamanda HTC ile işbirliğine de giden MixRadio, Tayvanlı şirketin BlinkFeed isimli sosyal akışına entegre edilebilecek. MixRadio, HTC BlinkFeed’e dinleme alışkanlıkları doğrultusunda kişiselleştirilmiş müzik haberleri sağlayacak. MixRadio, Lumia cihazlarında ön yüklü olarak gelmeye devam edecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER